Implantul dentar te poate ajuta să îți recapeți încrederea în tine

Un zâmbet sănătos și estetic te poate salva în orice moment din orice situație. Astfel, este foarte important să reușim să-i oferim atenția de care este nevoie pentru a ajunge să ne putem bucura de el la capacitate maximă. De foarte mult ori, se întâmplă să neglijăm anumite probleme ale dinților, care în timp se pot agrava și pot conduce chiar la pierderea dinților. Pentru cei care din păcate au acționat prea târziu asupra dinților lor, este foarte important ca aceștia să știe faptul că implantul dentar este una dintre cele mai bune și mai plăcute variante prin care puteți să acoperiți spațiile lăsate de dinții lipsă. 

Implantul dentar nu se cariază si nu doare

Un element destul de important în ceea ce privește implantul dentar este faptul că această intervenție nu este deloc una dureroasă, ci din contră este una rapidă și cu un rezultat satisfăcător. Astfel, nefiind vorba despre structuri vii, nu discută, deci, despre niciun fek de terminații nervoase, nici în ceea ce privește implantul, nici la nivelul coloanei artificiale care urmează să fie aplicată pe dinte. Astfel, lipsa acestor tipuri de nervi, reușește să facă întreaga intervenție una mai mult simplă și mai rapidă, care nu îi impune pacientului nici un fel de comportament restrictiv după vindecare.

Cea mai ridicata rata de succes chirurgical

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai sigure și mai eficiente intervenții dentare, care va avea o rezistență de excepție și te va ajuta pe tot parcursul vieții. Tehnologia utilizată, materialele de excepție și calitatea lucrării sunt doar câteva dintre motivele pentru care un implant dentar garantează o perioadă de timp de viață mai lungă. Conform unor studii realizate la academiile de profil din SUA și Europa este dovedit științific faptul că rata de succes în implantologia dentara a ajuns chiar la 98% după 5 ani, 96% după 10 ani și 92% după 20 de ani. Totodată, în cazul unei punți dentare, rezistența este estimată la aproximativ 10 ani, în timp ce un implant este o soluție care îți poate salva dantura pentru tot restul vieții.

Soluție eficientă pe termen lung

Unul dintre motivele generale pentru care oamenii nu apelează la servicii dentare este legat de sumele de bani pe care trebuie să le plătească pentru a-și putea rezolva problema. Astfel, în cazul în care ai nevoie de un implant dentar, știi deja că acestea pot fi foarte scumpe și îți pot provoca o gaură uriașă în buget. Cu toate acestea, la Stoma Urgent vei putea să îți pui un implant denar preț extrem de redus de doar 1000 de lei, pentru a te putea bucura de zâmbetul tău de altă dată.

Leave a Comment