Trenulețe din lemn pentru cei mici

Pici.ro este un magazin online ce și-a conturat o ofertă extrem de largă în ceea ce privește obiectele necesare pentru copii în primii lor ani de viață. Astfel că, veți găsi atât jucării menite să le dezvolte creativitatea și inteligența emoțională, dar și obiecte educative sau care să servească drept obiect auxiliar și necesar în parcurgerea unor etape importante sau în învățarea unor procese de bază precum mers, vorbit, cum sunt trenurile de lemn.

Această categorie de produse reprezintă o variantă extrem de accesibilă cu ajutorul căreia cei mici reușesc să asimilez diverse cunoștințe în timp ce se distrează. Setul de care dispune acest  tren lemn presupune 90 de piese și accesorii din lemn, printre care se regăsesc șinele de diferite forme și lungimi, vagoanele care prezintă locomotive la ambele capete, vagoane de călători și vagoane de marfă,  clădiri, pomi, mașini, stâlpi de susținere sine pentru pasajul suspendat, stație de tren cu indicatoare rotative STOP – GO, trecere auto la nivel cu calea ferata, cu barieră, poartă de intrare în oraș. figurine, stâlpi de iluminat, stop, semafor, semne de acces interzis, etc. Practic, setul dispune de tot ceea ce există și în realitate pe traseul pe care îl parcurge un tren obișnuit. Mai mult decât atât, fiecare piesă poate fi înlocuită cu unele de la alte branduri, în așa fel încât să nu trebuiască să fie achiziționat un alt set în caz că se pierde.

Tren din lemn si masa de joaca cu 90 de accesorii

Jucării atractive și sigure

Materialele utilizate în confecționarea acestui tip de jucării prezintă un grad minim de duritate, astfel încât să elimine orice risc de lovire. Mai mult, nu sunt toxice și nici nu prezintă fragmente de mici dimensiuni ce ar putea fi detașate și înghițite sau care să provoace orice alt tip de leziuni. Acestea sunt realizate respectând cele mai stricte norme de siguranță, asigurând o utilizare ușoară și eficientă, fără niciun tip de risc. Acest set se recomandă copiilor între 3-12 ani, complexitate lui putând fi ajustată în funcție de vârstă. 

Prețuri extrem de accesibile

Gama de produse Pici.ro vine în întâmpinarea tuturor nevoilor fiecărui părinte și este ajustată în așa fel încât prețurile să poată fi acoperite de orice buget, indiferent de mărime acestuia. Așadar, în ceea ce privește trenurile din lemn, prețurile ajung până la pragul de 410 de lei, în cazul celor complexe și de mari dimensiuni. Mai mult decât atât, asigurăm și transport gratuit, oriunde în țară, pentru orice comandă mai mare de 250 de lei. De asemenea, dacă nu sunteți mulțumit de calitatea sau aspectul produsului primit, aveți  la dispoziție un interval de 10 zile de probă, după care puteți solicita returul produsului, fără a fi nevoie să suportați niciun cost suplimentar, banii fiind înapoiați în cel mai scurt timp.

Leave a Comment