Dentalmedical.ro – cabinet de top în București

Dental Medical este unul dintre cele mai mari și apreciate cabinete stomatologice din București și acest lucru se datorează nu numai multitudinii de servicii pe care le pun la dispoziția pacienților, mai ales medicilor devotați care lucrează cu dedicare și profesionalism, reușind să ofere soluții la orice problemă, indiferent de complexitatea acesteia.

Diversitate de servicii și proceduri

Clinica stomatologică dentalmedical.ro realizează o varietate de servicii care să poată veni în rezolvarea oricărui tip problemă pe care o întâmpină pacienții, de la chirurgie dentară, estetică, ortodonție, parodontologie, protetică, pedodonție sau chiar terapie dentară. Astfel că, se poate că efectua de la o simplă plombă, curățare sau albire, până chiar la lucrări ample ce presupun o întreagă arcadă sau chiar ambele.

Dental Medical este una dintre cele mai bune clinici stomatologice din București, bazată pe un concept revoluționar în țară noastră, cel de stomatologie interdisciplinară, în care medicii noștri de top evaluează și decid, împreună, modul în care va decurge fiecare intervenție stomatologică pentru pacienți.

Localizată în sectorul 1 din București, clinica stomatologică Dental Medical dispune de un centru de radiologie integrat și tehnologie sofisticată Planmeca, achiziționată din Finlanda, care reduce aproape de zero disconfortul oricărui tratament stomatologic și elimina orice posibilitate de contaminare încrucișată.

De asemenea, clinica de stomatologie Dental Medical București este gândită să respecte un regim aseptic strict, urmând un proces care presupune existența unei camere de sterilizare prin care se intră direct în cabinetul stomatologic, dar și propria aparatură de sterilizare a instrumentelor de lucru, pentru a garanta un proces de dezinfectare care respectă cele mai stricte norme.

Astfel că, această clinică are în vedere nu doar rezolvarea cât mai rapid a problemelor pacienților, ci și respectarea unor norme stricte de igienă și bună practică, care să nu interfereze cu reușita procedurilor, ci din contră.

Prețuri de top pentru rezultate excepționale

Și în ceea ce privește costurile pentru fiecare intervenție în parte, acestea sunt adaptate în așa fel încât să poată fi accesibile fiecărui pacient în parte. Acest demers are în vedere încurajarea celor ce se confruntă cu probleme dentare, să apeleze cu încredere la servicii specializate, fără ca neajunsurile financiare să fie un impediment și astfel să se poată ajunge la probleme mult mai grave, cauzate de neglijarea problemelor minore din primă fază.

Programare în funcție de disponibilitatea pacientului În momentul în care v-ați hotărât că doriți să beneficiați de cele mai bune servicii oferite de Dental Medical, nu mai trebuie decât să completați un formular de programare, disponibil pe site. Astfel că, veți introduce numele și prenumele dumneavoastră, numărul de telefon, adresa de email, cât și ziua și ora la care ați putea să vă prezentați la cabinet, iar programarea se va face după aceste coordonate.

Leave a Comment