De unde poti cumpara un meniu pentru parastas

De-a lungul calatoriei noastre pe pamant, viata ne supune la multe incercari, insa, cele mai dificile incercari sunt cele cu moartea. Mai ales daca vorbim despre moartea unei persoane dragi, a unui membru al familiei, a unui prieten apropiat.

In fata mortii cu totii suntem nepuntinciosi si ne simtim incapabili sa ne mai continuam viata. In ciuda sentimentelor si a durerii, viata merge mai departe, iar tot ceea ce putem face este sa onoram memoria celui plecat dintre noi si sa il pastram viu in gandurile noastre, iar gesturile noastre trebuie sa fie demne de cel pe care l-am cunoscut si iubit.

Deja se stie ca, in traditia crestina exista ritualuri de comemorare, prin care se urmareste sa ne alinam suferinta si sa aducem un ultim omagiu celui plecat dintre noi. Insa, nu intotdeauna vom putea organiza cum se cuvine un parastas, mai ales daca timpul este unul scurt pentru organizarea lui. Este destul de greu sa ne putem aduna si sa gandim la detalii astfel incat sa avem totul pregatit fara ca nimic sa nu lipseasca, iar masa, pachetele, coliva, colacii si tot ceea ce trebuie pregatit sa fie gata la timp. Tocmai de aceea, cand totul ni se pare imposibil de facut, casa In Memoriam vine in ajutorul tuturor clientilor cu servicii complete printre care regasim si pregatirea unui meniu pentru parastas.

Indiferent de forma in care parastasul va trebui organizat, fie ca este cu servire la restaurant sau doar sub forma de pachete, recomandarea este sa te lasi pe mainile specialistilor de la In Memoriam pentru prepararea meniului pentru parastas.

Vei avea posibilitatea de a alege din variantele de meniuri pentru parastas printre care poti regasi variante de meniu de post parastas sau meniu de dulce parastas. Aici vei gasi gusturi calde sau reci, prajituri sau fructe, in functie de preferinte. De asemenea, firma se poate ocupa de preparare colivei.

Chiar daca poate ti se pare ca totul in jurul tau se prabuseste si nimic nu mai are sens si simti ca nu mai poti face nimic, casa funerara In Memoriam ne poate ajuta asa cum doar ei stiu mai bine. Ca urmare, lasa in seama reprezentantilor de la In Memoriam organizarea parastasului. Specialistii de aici vor fi cei care inteleg cel mai bine pierderea, asa ca te vei putea baza pe ei oricand. In plus, iti vor putea oferi toata discretia si respectul de care ai nevoie in astfel de momente dificile! Pe de alta parte, In Memoriam te va putea scuti de timpul pierdut gatind mancarea dar si de dezordinea de la final!

Pe site-ul www.funerarecraiova.ro veti putea gasi mai multe detalii despre serviciile oferite de casa funerara In Memoriam! Atunci cand vei avea nevoie de o echipa de profesionisti poti comanda meniu pentru parastas de la casa funerara In Memoriam!

Leave a Comment