Gene false ușor de aplicat – Consultă ofertele Rainbow Glam

De ce ne plac genele false? Este simplu: pentru că transformă complet orice make-up, dezvăluind expresivitatea pe care niciun eyeliner nu e capabil să o livreze. Totuși, dacă nu ai experiența necesară, te-ai putea împotmoli. Dacă ești începătoare, intră pe rainbowglam.ro și comandă un set de gene false ușor de aplicat. Nu rata ofertele de sezon.

Multe femei preferă genele false din simplul motiv că accentuează machiajul și oferă un aspect mai de impact. Pentru a obține efectul WOW, genele trebuie să aibă o anumită formă, așa că se recomandă ca extremitățile să fie ceva mai lungi decât restul firelor. Înainte de a aplica genele, măsoară-le și ajustează-le în funcție de forma ochilor tăi. Cel mai probabil știi că genele false prea lungi pot provoca usturime și mâncărimi. În esență, pașii de aplicare sunt simpli, dar întreaga operație necesită multă atenție.

Nu uita să retușezi genele false imediat după aplicare

Înainte sa aplici genele false, poți să folosești un creion dermatograf pentru a trasa linia de-a lungul ochiului. Încearcă să nu aplici genele exact peste linia creionului. Aplică adezivul pe banda genelor cu un bețișor, astfel încât să fie repartizat în mod egal pe toata lungimea acesteia. Insistă puțin mai mult la capete, pentru a evita situațiile în care genele se desprind la un dans mai dinamic. După ce ai aplicat adezivul, lasă-l să se usuce aproximativ un minut și apoi lipește genele, iar ca să fii sigură că totul o să arate perfect, ține apăsat câteva secunde, la colțurile ochiului și așteaptă 2 minute până sa începi să faci retușurile necesare, cum ar fi aplicarea unui strat de mascara.

Sezonul acesta se poartă gene false cu aspect natural

Femeile apelează tot mai mult la acest truc de machiaj pentru a obține efectul WOW prin gene mai lungi și mai proeminente. În lumea cosmopolită în care trăim astăzi, idealurile de frumusețe nu folosesc doar rimel pentru a promova un make-up bine definit, ci folosesc în mod regulat gene false care, dacă sunt profesionale și de înaltă calitate, vor arăta la fel de naturale ca și ale lor. Probabil de asta nici nu ne dăm seama.

Dacă nu obișnuiești să folosești gene false, poate că acum este momentul. Intră pe rainbowglam.ro și alege modelul care să se potrivească perfect trăsăturilor tale. Dacă încerci genele false, vei vedea că poți ascunde anumite nemulțumiri legate ceea ce poate sau nu să facă rimelul tău. Completează-ți aspectul zi cu zi cu gene lungi și pline de farmec. Nu uita că sezonul acesta se poartă un stil mai natural. Dacă vrei un look natural care să persiste mai multe zile, îți recomandăm genele false individuale.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *