Gheață 24, unul din cei mai mari producători de gheață carbonică

Sunteți interesat să cumpărați gheață de la cel mai bun producător de gheață carbonică? Ați ajuns exact unde trebuia, pentru că Gheață24 este unul din furnizorii de încredere, care vă poate livra orice cantitate de gheață de care aveți nevoie.  Ce ne diferențiază de alți producători? Prețurile extrem de avantajoase și calitatea produselor oferite.

Gheața carbonică  numită și gheață uscată nu este altceva decât forma solidă a dioxidului de carbon. Aceasta are multiple funcționalități și se folosește pentru congelarea și refrigerarea în timpul transportului alimentelor, a probelor chimice, curățarea criogenică sau, pentru realizarea de cocktailuri aburinde, crearea de fum greu în serile de evenimente sau pentru alte efecte speciale pentru scene sau în cinema. Totuși, manipularea, transportul sau depozitarea acesteia trebuie să fie însoțite de anumite precauții.

Puteți folosi gheața carbonică în sectorul industrial, pentru curățarea cu gheață carbonică, cele care necesită condiții speciale de întreținere.

În industria alimentară, CO2 solid este util pentru păstrarea alimentelor la rece. Gheața ajută, de asemenea, la controlul temperaturii produselor sau a uneltelor: temperatura în mixere de aluat, mașini de tocat sau mixere.

În cele din urmă, pentru industria științifică, farmaceutică sau medicală, gheața carbonică este utilizată pentru a transporta produse de sănătate sensibile la căldură, cum ar fi probe de laborator.

Capacitatea mare de răcire a gheții carbonice menține mai bine lanțul de frig decât plăcile eutectice. Păstrarea produselor alimentare proaspete, cum ar fi fermenții lactici sau alimentele congelate este posibilă mai mult timp. Gheața carbonică prelungește, de asemenea, durata de valabilitate a medicamentelor sensibile la căldură.

În altă ordine de idei, gheața carbonică facilitează transportul cu temperatură controlată a produselor sensibile. Prin urmare, profesioniștii din domeniul sănătății le folosesc pentru transportul probelor la temperatură controlată sau pentru transportul medicamentelor termosensibile.

Pe de altă parte, cu gheața carbonică puteți să faceți din evenimentele importante din viațăa cea mai frumoasă amintire, astfel încât ele să fie de neuitat datorită gheții carbonice. Vaporii emiși de gheață carbonică vă permite să creați efecte speciale originale într-un mod simplu și rapid pentru valsul mirilor, de exemplu.

În special, puteți să creați fum greu pentru momente unice sau să faceți cocktailuri extrem de bune și de plăcute ca aspect.

Dacă aveți nevoie de gheață de la un producător de gheață carbonică ce vă oferă prețuri cât mai avantajoase, Gheață24 este una dintre cele mai serioase și profesioniste firme, pe care vă puteți baza în orice situații din viață.

Pentru evenimente private, ideal este să vă programați din timp cantitatea de gheață necesară, astfel încât să aveți siguranța faptului că veți avea la momentul potrivit gheața carbonică de care aveți nevoie.

Cu noi totul merge…ca pe gheață!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *