Alege cele mai bune lenjerii pentru camera ta

Când luăm în considerare designul interior, stilurile individuale de decorare se bazează pe propriile noastre preferințe. Bineînțeles că există oameni care își cunosc foarte bine stilul, dar mulți nu își dau seama, sau nu definesc clar un anumit stil. Pentru a determina gusturile asociate mobilierului, poti avea in vedere mai multe aspecte prin care iti poti descoperi stilul personal atunci cand vine vorba de decorare.

Avand in vedere designul interior, este indicat sa evitati stilurile aglomerate, mai ales daca spatiul este ingust. De asemenea, evita o multime de elemente in spatiile slab iluminate. Puteți lua în considerare aspectele care vă plac și să asociați stiluri care vă plac, dezvăluind în același timp beneficiile elementelor pe care nu doriți să le eliminați. În același timp, vă puteți inspira din mai multe surse, cum ar fi reviste sau rețelele de socializare, deoarece puteți salva conținut care vă atrage atenția. Cu această abordare, vei putea descoperi anumite elemente comune care creează un întreg și pot duce la un anumit stil de decorare.

In plus, trebuie să fii mai discernător în ajutorul pe care îl oferi altora. Este posibil ca stilul dvs. de decor preferat să nu se potrivească cu viața de zi cu zi. Așa că atunci când vrei să-ți descoperi stilul, ar trebui să te reprezinte. Un alt aspect foarte important care ne afectează starea de spirit și ne înconjoară la fiecare pas este culoarea. Când vine vorba de camere, fie că preferați culorile dezactivate, luminoase sau neutre, ar trebui să alegeți până la trei culori pentru un spațiu. În același timp, poți alege doar dintre două culori, care pot fi asortate cu tonul decorului sau al mobilierului. Fie că vorbim de accesorii de bucătărie, băi sau perne decorative, veioze, te poți inspira și alege produsele preferate din magazinul online Casanewconcept.

Cu toate acestea, trebuie să știți că folosirea unui singur stil de aranjare nu este obligatorie, dar le puteți combina, având în vedere o regulă simplă: folosiți stiluri cu elemente comune. Rezultatul poate duce la armonie vizuală. Cu toate acestea, știm cu toții că există diverse reguli care pot fi aplicate la amenajarea spațiilor, dar ele ne permit imaginația, creativitatea și spiritul artistic în detrimentul respectării sau chiar ignoranței totale a acestora. Din acest punct de vedere, trebuie să existe un echilibru. Fii curajos și îndrăznește să combini diverse culori, stiluri și să faci tot ce vrei.

Așadar, după ce ți-ai descoperit propriul stil și ți-ai mobilat locuința pentru a găsi armonia perfectă a casei, nu uita de ultimul detaliu cu adevărat important de care ai putea avea nevoie: perne decorative, tablouri sau chiar covorul de baie de care ai ratat. Accesați magazinul online și alegeți articolul de care aveți nevoie, de la lenjerii din bumbac satinat pana la oricare alte produse de care ai nevoie in dormitorul tau.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *