Unilift Serv propune echipamente complete pentru eliminarea avariilor la sistemele de canalizare

Una dintre cele mai grave si totusi cele mai des intalnite probleme in raport cu un sistem de canalizare sunt blocajele. In acest sens, la Unilift Serv s-a conturat o oferta foarte vasta de produse pentru desfundare canalizare care sa ajute la eliminarea si la tinerea la distanta a acesteia. Astfel, nu va fi nevoie sa apelati la ajutor de specialitate ori de cate ori apare o avarie in acest sens. Cu echipamentul potrivit o puteti elimina rapid, cu minim de efort.

Ce produse furnizeaza Unilift Serv?

Substantele degresante sunt cea mai la indemana metoda prin care pot fi indepartate depunerile de grasime. Acestea pot fi folosite atat pentru uz casnic, cat si profesional.

Serpii si cablurile manuale de desfundat sunt de asemenea ideale pentru a elimina blocajele localizate in apropiere de gurile de scurgere. Pentru avarii de mare amploare se recomanda optarea pentru variantele tehnologizate care impun manipularea de catre specialisti cu experienta in acest sens. Acestea pot actiona la adancimi de pana la 60 de metri.

Unilift propune si eminamente de inspectie video. Acestea sunt esentiale pentru a diagnostica repede si corect problema. Permit infiltrarea pe conducta in timp ce redau imagini live cu interiorul acestora. Sunt de mare ajutor pentru a alege cea mai eficienta metoda de interventie in cazul dat, fara a fi nevoie de nenumarate incercari si teste in prealabil.

Compresoarele de aer sunt de asemenea tehnologii care folosesc presiunea ca principala forta de actiune. Sunt foarte eficiente in ceea ce priveste impungerea anumitor depuneri localizate pe teava.

In aceeasi idee sunt utilizate si pompele hidraulice. Acestea insa manipuleaza puterea apei pentru a indeparta orice forma de materie periculoasa.

In oferta mai sunt disponibile si o serie de mecanisme de mari dimensiuni care se folosesc in cazul unor avarii ample si doar de catre personal calificat.

Astfel, indiferent de natura problemei cu care te confrunti, la Unilift vei gasi cu siguranta solutia.

Avantaje financiare importante

Fiecare produs se achizitioneaza in baza unei oferte personalizate de pret. Acestea se stabilesc in urma completarii formularului cu date personale si detalii cu privire la motivele care stau la baza achizitiei si scopul in care urmeaza sa fie folosit respectivul produs. De asemenea, la observatii se pot mentiona si alte tipuri de echipamente de care dispui deja in kit-ul tau in asa fel incat achizitia sa fie perfect compatibila cu aceasta.

In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii cu privire la un anumit produs sau doresti un raspuns la orice intrebare, specialistii Unilift iti stau mereu la dispozitie atat telefonic si online. In plus, acestia te pot ghida sa faci o alegere cat mai corecta in raport cu nevoile tale.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *