Nobileo vă propune spre vânzare o vilă luxoasă în zona Iancu-Nicolae

Dacă v-ați dorit mereu să locuiți într-o casă mare, impozantă, cu multe camere și foarte, foarte spațioasă, acum visul dumneavoastră poate deveni realitate, pentru că vă propunem o vilă de vânzare în zona Iancu Nicolae.

Așadar, dacă doriți să vă bucurați de o casă cu un spațiu cât mai generos, cu o curte mare, dar cât mai aproape de București, Nobileo vă propune spre vânzare o vilă spațioasă situată în zona rezidențială Pipera – Iancu Nicolae. Acest imobil a fost construit în anul 2006 pe un teren de 340 mp.

De asemenea, casa este structurată P + 1 + Pod și beneficiază de curte și grădină proprie. Deci, aici chiar puteți să vă simțiți totalmente în largul dumneavoastră, mai ales că aveți atât un loc în care să vă petreceți serile și diminețile, respectiv curtea generoasă, cât și un loc în care să vă manifestați o pasiune, asta dacă v-ar plăcea grădinăritul.

Trecând de la aspectele mai ușor de înțeles și perceput, la cele tehnice, menționăm că această vilă de vânzare din Iancu Nicolae are suprafața utilă de 320 mp și este eficient compartimentata astfel:

La parter veți regăsi un living, bucătărie deschisă cu zona de dining, grup sanitar de serviciu și spațiu pentru depozitare, hol, terasă.

De cealaltă parte, la etaj veți putea găsi două dormitoare matrimoniale cu baie, dressing și balcon, două dormitoare secundare deservite de o baie comună.

În ceea ce privește podul, acesta este destinat doar în scopul depozitării lucrurilor care nu sunt uzuale zilnic. Astfel, aici puteți să vă organizați și să amenajați exact așa cum vă doriți, pentru că spațiul vă permite să încercați orice.

Mai mult decât atât, vila beneficiază de vedere liberă, către spațiul verde, ceea ce vă va ajuta să vă încărcați cu energie în fiecare dimineață când vă veți trezi plin de viață și curajos pentru o nouă zi. Peisajul cântărește foarte mult în luarea unei decizii legate de cumpărarea unei case, pentru că aceea este imaginea pe care o să o vedeți o viață întreagă atunci când deschideți ochii în zorii zilei.

Pe de altă parte, în ceea ce privește partea de finisaje a acestei vile de vânzare în Iancu – Nicolae, trebuie să știți că s-au folosit materiale care fac parte din clasa premium și se vinde complet mobilată și echipata cu electrocasnice încorporate, printre care plita, hotă, cuptor, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, frigider).

În ceea ce privește posibilitățile de parcare a autoturismelor, menționăm că pentru mașinile dumneavoastră sunt disponibile două locuri în parcarea exterioară.

Referitor la caracteristicile zonei, vila este amplasată aproape de pădure, cu acces facil spre scoli, grădinițe, centre comerciale, aeroport, iar această proprietate reprezintă o investiție inteligentă dacă doriți să o închiriați sau poate fi folosită ca locuință personală.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *