Cum ajută detartrajul la prevenirea bolilor dentare?

Indiferent cât de bine ai grijă de dinții tăi, acumularea de placă și tartru sunt inevitabile pentru toată lumea. Bacteriile se formează în gura noastră de fiecare dată când mâncăm sau bem și, în timp ce periajul, folosirea aței dentare și utilizarea apei de gură sunt o strategie eficientă pentru a scăpa de majoritatea acestor particule, sunt unele care rămân întotdeauna.

Beneficiile unui detartraj la preț bun în București, la Dr. Kurbe

Ajută la eliminarea respirației urât mirositoare – Indiferent dacă sunteți afectat de respirația urât mirositoare cronică (denumită halitoză) sau ocazional criză de miros neplăcut, detartrajul la preț bun poate îmbunătăți semnificativ problema scăpând de sursa acesteia.

Mulți oameni cred în mod eronat respirația urât mirositoare este cauzată de alimentele pe care le consumă, dar nu este întotdeauna cazul. Acumularea de tartru este adesea principalul vinovat, așa că singura modalitate de a scăpa de respirația urât mirositoare pentru totdeauna este eliminarea murdăriei de pe dinți și gingii. Și, desigur, nu uitați să vă periați limba, deoarece papilele de pe limbă pot să adune bacterii care cauzează mirosuri neplăcute.

Face bine inimii  – Au fost efectuate nenumărate studii privind corelația dintre sănătatea orală și generală a unei persoane. Gingivita și bolile gingiilor au un efect direct asupra bunăstării tale cardiovasculare. Riscul dumneavoastră de boli de inimă, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, diabet și multe alte boli care pun viața în pericol poate fi mult redus prin simpla îndepărtare a tartrului care acționează ca factori cauzatori pentru atât de multe dintre aceste boli.

Vă va ajuta să economisiți bani – Îngrijirea dinților și a gurii tale și vizitele regulate la medicul stomatolog vă va ajuta să economisiți bani de-a lungul vieții. Important este să mergeți la timp. Curățările realizate regulat de către medicul igienist ajută la prevenirea cariilor, dar, mai important, le identifică într-un stadiu incipient. Îngrijirea unei mici carii care vă poate costa câteva sute de lei poate fi o procedură ușoară și simplă. Lăsată netratată, inevitabil va duce la complicații nedorite, inclusiv infecție.

În timp ce unii stomatologi încă se bazează pe instrumente manuale pentru a îndepărta tartrul, detartrarea manuală poate fi mai dăunătoare smalțului în comparație cu tehnologia cu ultrasunete. Cabinetele stomatologice moderne, precum Dr. Kurbe Dental Clinic, folosesc astăzi instrumente cu ultrasunete pentru o precizie maximă, o îndepărtare mai eficientă a tartrului și, în general, pentru un confort mai bun al pacientului, precum și un tratament mai rapid. Procedura poate implica una până la patru vizite, cu sau fără ajutorul anestezicului local. Numărul de ședințe de scalare necesare și timpul necesar este individualizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient.

Așadar, la Dr. Kurbe Dental Clinic vă așteptăm pentru a vă realiza proceduri de detartraj la un preț cât mai bun. Nu lăsați pe mâine ce puteți face azi, mai ales când vine vorba de sănătatea dinților.

Leave a Comment