Consilierea de cuplu poate oferi relațiilor o nouă șansă

Avem tendința de a dori să renunțăm la toți oamenii din jurul nostru atunci când lucrurile sunt mai dificile pentru noi dintr-o anumită perspectivă și, ca urmare, ajungem să îi respingem pe cei dragi sau pe cei care se oferă să ne asculte. De asemenea, este posibil ca adesea, relația în care ne aflăm să nu fie ceea ce ne dorim, sau pur si simplu să avem impresia că nu se simțim bine în ea din anumite cauze. De aceea, de multe ori, avem tendința de a-i respinge cu ușurință pe cei cu care avem atâtea amintiri, pentru a descoperi mai târziu că am făcut o greșeală gravă. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple puteți apela oricând la un psiholog pentru consiliere de cuplu din cadrul unei cabinet de psihologie. Încercarea de a repara o relație nu trebuie să fie neapărat o greutate și necesită participarea ambilor parteneri, așa cum veți află în timpul întâlnirilor pe care le veți avea. Nu ratați ocazia de a nu da cu piciorul la ceva special, înainte de a ști că ați făcut tot posibilul pentru a repara situația.  

Servicii diverse pentru o gamă largă de nevoi

Când te hotărăști să mergi la consiliere, trebuie să știi exact unde vrei să mergi și când vrei să mergi. Există o mulțime de posibilități de a alege, iar criteriile ar putea fi destul de variate, dar una dintre ele este varietatea de opțiuni pe care le vei avea dacă lucrezi cu Adelina Stanciu. Aceasta oferă o varietate de servicii, inclusiv consiliere de cuplu sau individuală. 

Raport calitate-preț excelent

Energia pe care o avem sau starea de spirit prin care trebuie să trecem în perioade ca acestea pot fi cu adevărat epuizante, de aceea costurile de consiliere nu pot să fie un motiv în plus pentru care nu apelăm la aceasta. Acest cabinet psihologic, pe de altă parte, propune tarife care ar atrage cât mai multe persoane care ar dori să participe la astfel de întâlniri, oferind astfel posibilitatea tuturor cuplurilor să se bucure și de o a doua șansă. 

Un spațiu sigur în care vei putea să îți exprimi sentimentele

Psihologul Adelina Stanciu este extrem de bine pregătit, răbdător și profesionist, motiv pentru care își va folosi toată experiența pentru a te ajută să ajungi la un acord cu partenerul tău și cu ține însuți. Vei observa cu siguranță încă de la prima ședință îmbunătățiri și vei simți cum lucrurile încep să capete sens imediat. 

Leave a Comment