Câte-n lună și-n stele are jucării pentru toate categoriile de vârste ale copiilor

Un lucru de care suntem siguri este legat de faptul că bebelușilor le plac jucăriile, chiar dacă nu știu să exprime prea multe despre sentimentele pe care le au când li se flutură câte o jucărie nouă deasupra ochilor. Jucăriile pentru bebeluși sunt mai mult decât distracție și jocuri pentru copii. Majoritatea dintre acestea oferă cel puțin o oportunitate copiilor de a învăța. Cele mai bune jucării implică simțurile unui copil, îi stârnesc imaginația și îl încurajează să interacționeze cu cei din jurul său.

Bebelușii sunt dornici să învețe despre lumea din jurul lor și sunt curioși să afle cum funcționează fiecare lucru pe care îl observă. Fiecare nouă formă, culoare, textură, gust și sunet este o experiență de învățare pentru ei. Oferindu-i copilului tău jucarii sigure și stimulatoare îl vei ajuta să-și descopere simțurile. Astfel, pe site-ul magazinului Câte-n lună și-n stele, puteți găsi jucării pentru bebeluși din care să alegeți exact ceea ce considerați că îi este benefic celui mic.

De regulă, jucăriile care produc zgomote haioase și care au muzică sunt preferatele bebelușilor. Jucăriile cu culori contrastante sunt fascinante pentru bebeluși și le stimulează dezvoltarea vederii.

De asemenea, aici putem gasi inclusiv jucării pentru copii mici, inclusiv centru de activitati pentru bebelusi, pentru că și ei se pot juca cu o varietate mai mare de jucării care să le stimuleze creativitatea. Chiar dacă au depășit o anumită vârstă, cei mici se pot bucura în continuare de unele dintre jucăriile cu care s-au jucat în copilărie. De exemplu, blocurile Lego oferă o posibilitatea de a afla mai multe despre culori și simetrie în timp ce își dezvoltă abilitățile locomotorii.

Totodată, pe același site, puteți găsi inclusiv jucării pentru copii preșcolari, utile mai ales atunci când este timpul să înveți despre litere, cifre și abilități lingvistice. Există o mulțime de jucării care încurajează acest tip de învățare, de la simple puzzle-uri cu alfabet la gadgeturi electronice de înaltă tehnologie. Acestea îi pot oferi copilului dumneavoastră o pornire bună, prezentându-i lucrurile pe care le va învăța la școală. Copiii care sunt la școală își pot completa învățarea cu jucării distractive și educative. Oferindu-le oportunitatea de a se distra în timp ce exersează lucrurile pe care le învață la școală, ei vor reuși să-și fixeze mult mai bine unele noțiuni.

Un alt aspect care trebuie menționat este faptul că, de regulă, copiii pot învăța multe din joacă. Când îi dai copilului tău jucării care pot să îl ajute să învețe mai multe, îi oferă șansa de a învăța și de a se distra în același timp. Așadar, fie că este vorba despre jucării pentru copii sau jucării pentru bebeluși, în magazinul online, Câte-n lună și-n stele, găsiți tot ce le-ar plăcea!

Leave a Comment