Dumbrava47 – case ecologice la cele mai bune prețuri existente

Din ce în ce mai mult soluții se caută pentru situații precum risipa materialelor de construcții care nu face altceva decât să faciliteze pierderea unor resurse importante. Pe de altă parte, societatea evoluează și găsește din ce în ce mai multe variante care nu numai că sunt practice, dar care propun și opțiuni cât se poate de eficiente în acest sens. Astfel, echipa dumbrava47 vine acum către clienți cu o idee creativă, care nu numai că va fi facilă pentru mediu, dar poate reprezenta viitorul din mai multe perspective. Cei de aici creează case ieftine ecologice, realizate din cele mai bune și mai rezistente materiale, în așa fel încât să nu fii nevoit să renunți la confortul tău. În esență, tot ceea ce se utilizează pentru aceste case este practic și deloc nociv pentru mediul înconjurător, motiv pentru care poți fi sigur de faptul că iei decizia corectă. În proiectarea caselor se va miza pe pereți din beton de cânepă care respiră – Hempcrete, care este cunoscută de altfel ca fiind cel mai sănătos și mai bun materiale în UE, SUA, UK, Australia si Canada. Totodată regăsim izolații de lână izolații din lână, iar structura, acoperișul și pardoseala sunt create din lemn masiv, estic și foarte practic din punct de vedere al durabilității. 

Mai puțină energie electrică consumată

Din punct de vedere a tot ceea ce ține de consumul de energie, vei observa la aceste case o facilitate din punct de vedere a economiei pe care o vei face. Aceste clădiri sunt realizate în așa fel încât să respecte standardele de casă low energy, adică în esență 108.5 mp utili vor avea un consum aproape egal cu cel al unei garsoniere de 25 mp.

Rezistență facilă în timp 

De asemenea, nu trebuie să îți faci griji nici la capitolul rezistență, pentru că vei avea de câștigat cu certitudine și în această situație. Structura din beton armat este rezistentă din punct de vedere seismic la cutremure de 9 grade Richter, pentru aproximativ 100 de ani, în timp acoperișul și tabla au o durabilitate de 30 ani, iar pereții din cânepă de 80 ani.

Raport calitate-preț pe care nu trebuie să îl ratezi 

Dacă vei analiza lucrurile la rece vei observa că ai de-a face cu un sistem cât se poate de practic în ceea ce privește economia pe care o vei face la nivelul consumului de energie electrică. Totodată, dacă această locuință este a doua reședință, vei avea posibilitatea să o dai spre închiriere turiștilor și astfel să ți se genereze o sumă de bani fără să faci nimic în plus pentru acest lucru. Nu ezita să te bucuri de o astfel de construcție și să faci un bine mediului, dar și bugetului tău pe termen lung. 

Leave a Comment