Afla cate utilizari practice are gheata carbonica

   Fiind considerata un agent termic superior ghetii si a refrigerarii traditionale, gheata carbonica este un compus ce este supus procesului de desublimare, ce presupune trecerea dioxidului de carbon din stare gazoasa in stare solida. In conditii normale de presiune, atat desublimarea cat si procedeul opus, ce presupune trecerea de la solid la gazos, au loc la temperatura de -78,5 grade Celsius, motiv pentru care atat incinta in care au loc toate aceste procese cat si personalul care manevreaza compusii in aceste conditii speciale trebuie sa beneficieze de dotarea si pregatirea optima. Incepand a fi folosita in scopuri frigorifice in urma cu mai bine de 100 de ani, gheata carbonica a ajuns sa fie considerat un element indispensabil inclusiv in cadrul evenimentelor speciale, fiind folosita atat pentru a pastra mancarea si bautura intr-o stare nealterata cat si pentru a obtine efectul de fum, odata ce intra in contact cu lichidul.

Descoperiti mai multe despre procesul din spatele produsului finit

   Dat fiind faptul ca este un compus ce trebuie sa fie produs, manevrat si stocat in conditii atipice, gheata carbonica necesita o incinta si aparatura speciala, chiar daca procedeul in sine nu este considerat a fi laborios. Astfel, pornind de la dioxidul de carbon in forma lichida putem obtine un produs finit de diferite dimensiuni dar si diferite standarde de puritate, acest detaliu fiind foarte important atunci cand facem referire la utilizari din sfera industriei alimentare. In consecinta, comprimarea ce rezulta in obtinerea de blocuri de dimensiuni mari are ca scop aprovizionarea incintelor frigorifice, fie ca este vorba de distributie de mancaruri, bauturi sau compusi medicali. Prin comparatie, extrudarea este folosita pentru a da nastere granulelor mult mai mici, al caror scop va fi racirea si producerea de fum la contactul cu alimentele. Daca si dumnevoastra sunteti interesat sa aflati mai multe despre gheata carbonica si pretul acesteia pentru urmatoarea ocazie speciala, nu ezitati sa accesati pagina noastra.

Aflati totul despre utilizarile ghetii carbonice

   Dincolo de utilizarile ce mizeaza pe factorul surpriza dat de fumul gros al ghetii carbonice, aceasta este foarte apreciata pentru modul in care reuseste sa inghete in mod instantaneu alimentele si chiar reuseste sa potenteze aroma cocktail-urilor si a bauturilor alcoolice. Mai mult decat atat, avantajul suprem este dat de faptul ca oricata am folosi, vaporii rezultati nu interactioneaza in niciun fel cu compozitia aerului inconjurator si sunt declarati siguri de a intra in contact cu tot ceea ce mancam sau bem. Astfel, daca planuiti sa fiti gazda unei petreceri in viitorul apropiat si doriti sa va impresionati oaspetii, va puteti interesa oricand cu privire la ce presupune achizitionarea si stocarea de gheata carbonica si pretul ei, pentru ca mai apoi sa o puteti folosi in conditii de maxima siguranta, pentru un efect spectaculos.

  Doar la DryIce24 poti gasi gheata carbonica la pret avantajos. Vezi mai multe detalii la noi pe site.

Leave a Comment