Fabrica de Vacanțe te trimite direct la…Londra!

Aerul britanic te fascinează de fiecare dată când te gândești la vacanță? Poate că este momentul să îți plănuiești un city break în Londra, mai ales dacă intenționezi să pleci într-o vacanță în perioada următoare. Fabrica de Vacanțe îți dă posibilitatea să pleci într-un city break în Londra și să te bucuri de frumusețile răpitoare al Marii Britanii, indiferent de sezon. Dacă ești o persoană care iubește ploaia, atunci acest city break în Londra este ceea ce ai nevoie pentru a-ți recâștiga bucuria de a trăi și de a călători.

Haideți să vedem împreună ce anume puteți vizita dacă alegeți să faceți un city break în Londra!

  1. Palatul Buckingham

Una dintre cele mai emblematice clădiri din Marea Britanie, Palatul Buckingham este scena celei mai populare etape de fast din Londra, Schimbarea Gărzii. Atrăgând mulțimi de oameni la ora 11:30, indiferent de sezon, această expoziție colorată și gratuită de marș și muzică are loc și la Palatul St. James. Palatul Buckingham a fost construit în 1837 și a fost reședința din Londra a familiei regale de la urcarea reginei Victoria. Dacă vă întrebați unde se află Regina, uitați-vă la steagul de deasupra clădirii: dacă acesta flutură zi și noapte, ea este acasă. La ocazii speciale ale statului, ea și membrii Familiei Regale pot apărea chiar la balconul central.

  1. Turnul din Londra

De la închisoare la palat, seif cu comori la grădină zoologică privată, magnificul Turn al Londrei a îndeplinit multe roluri diferite de-a lungul secolelor. Una dintre cele mai emblematice structuri ale Marii Britanii, acest spectaculos sit al Patrimoniului Mondial oferă elemente de fascinație pentru vizitatorii curioși de istoria bogată a țării. În interiorul masivului Turn Alb, construit în 1078 de William Cuceritorul, se află Linia Regilor din secolul al XVII-lea, cu remarcabilele sale armamente și armuri regale.

  1. Tower Bridge

Tower Bridge ași cele două turnuri uriașe ale sale se ridică la 200 de metri deasupra râului Tamisa și este unul dintre cele mai cunoscute repere ale Londrei. Dacă alegeți să mergeți într-un city break în Londra, trebuie neapărat să vă plimbați pe aici pentru a vedea cele mai frumoase priveliști ale Turnului, precum și o privire asupra Podului Londrei. În partea de sud a podului, veți găsi Butler’s Wharf, o parte mai funky a orașului, ce găzduiește mai multe restaurante.

  1. Big Bang

Nimic nu este mai cunoscut în Londra decât turnul de 318 de metri care găzduiește ceasul gigant și clopotul său răsunător, cunoscut sub numele de Big Bang. Este un punct de reper la fel de emblematic precum Tower Bridge, iar ritmul Big Ben este cunoscut în întreaga lume drept semnalul BBC.

Așadar, merită să alegi un city break în Londra pentru a te bucura de frumusețile britanice în orice sezon!

Leave a Comment